Tres santcugatenques, a la gran festa de l'hoquei femení


  • Comparteix:

Les jugadores del segon equip femení del Patí Hoquei, Gaby Muller i Cristina Salgas en categoria aleví i Laura De los Santos en juvenil, han participat a la Copa de l'Amistat. Una competició, disputada a Igualada, que ha reunit a gairebé 150 jugadores de Catalunya, Madrid, Galícia, Astúries o Portugal.

La Copa, que va néixer a Madrid, té l'objectiu de promoure l'hoquei femení, les trobades entre jugadores i el 'Fair Play'. Un dels principals objectius d'aquesta Copa, considerada com una festa de l'hoquei femení, és ajudar les jugadores a vèncer la solitud que poden sentir al jugar en clubs o comunitats en les quals hi ha poques noies.
Aquesta vegada l'Associació Internacional d'Hoquei sobre Patins Femení l'ha organitzat al pavelló dels Menges de la ciutat d'Igualada.
Hi han assistit les joves jugadores del PHC Sant Cugat Femení 'B', Gaby Muller i Cristina Salgas en categoria aleví. En juvenil, Laura De los Santos, que ha explicat a Cugat.cat que el més important és adonar-se'n que són moltes les noies que practiquen l'hoquei.


Laura De los santos

Descobreixes que hi ha moltes noies que juguen a hoquei patins. Impressiona molt




L'organització i la participació de la Copa s'incrementa any rera any. En la present edició hi havia gairebé 150 jugadores inscrites. Han arribat de totes parts del territori: des de Portugal, passant per Galícia, Astúries, Madrid, Catalunya, etc.) i arribades de 33 clubs diferents. Jugadores de totes les edats (des de prebenjamins fins a sèniors) i de tots els nivells.
Hi havia més de 20 equips (formats per jugadores de diferents clubs) i que han jugat durant tot el cap de setmana.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.