Presentació del Patí Hoquei Sant Cugat


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Sant Cugat organitza aquest diumenge 20 de setembre la 2a edició de la Copa Monestir de Sant Cugat. La jornada servirà per presentar els equips sènior masculí i femení i la resta de jugadors de l'entitat.

Aquest any, el Trofeu de la Copa Monestir se'l disputaran el sènior masculí del PHC Sant Cugat i l'ERG Iserlhorn, equip de la primera divisió alemanya representant del país a la propera competició europea Copa de la CERS i al Campionat del Món de clubs. Per la seva banda, el sènior femení també tindrà el seu protagonisme en un partit que l'enfrontarà al Cerdanyola HC, que com les santcugatenques, juguen a la 1ª Nacional Catalana. El president del club santcugatenc, Miquel Soler, convida a la festa i a estendre l'hoquei sobre patins al món.


Miquel Soler

Veniu a gaudir de la festa i a veure que els països del món estan promocionant l'hoquei patins més que nosaltres, que és el nostre esport i el protegim poc.



A banda del partit dels sèniors, previst pels nois a dos quarts de vuit del vespre (19.30h) i per les noies a les cinc de la tarda (17.00h), a dos quarts de set (18.00h) es farà la presentació dels equips del club per a la temporada 2008-2009. Al matí ja s'hauran presentat també el femení de 2a Catalana contra el Reus Deportiu (15.30h), el Júnior B contra el Congrés (13.00h), el Juvenil A contra el Cerdanyola (11.30h), i el Juvenil B contra el Congrés (10.00h).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.