De Juan, a per l'ascens amb el CP Monjos


  • Comparteix:

David de Juan en la presentació del PHSC

David de Juan en la presentació del PHSC

L'exjugador del Patí Hoquei David de Juan debuta amb victòria a Els Monjos de Primera catalana. El santcugatenc, dolgut amb la manera de fer del PH Sant Cugat, busca l'ascens amb el seu nou equip.

Després de dues temporades al sènior del Patí Hoquei David de Juan canvia d'aires. El santcugatenc ho té clar i assegura que el club no hi comptava amb ell. Tanmateix se sent dolgut per les formes.


David de Juan

El club no comptava amb mi. I valorant les condicions són molt millors en tots els sentits.


En les dues temporades al Patí Hoquei, De Juan han tastat moments excel·lents com el de l'ascens a Nacional Catalana i d'altres més durs com el descens a Primera catalana, l'any següent. El jugador però reconeix que es queda amb el més positiu.



David de Juan

Em quedo amb els amics del primer any.


Amb el seu fitxatge pel Monjos, el jugador santcugatenc continua el seu periple per l'hoquei català -Pare Manyanet, Sant Just, Hospitalet, Noia, Molins de Rei i Martinenc- amb l'objectiu d'assolir l'ascens a Nacional Catalana. Ara com ara, l'inici ha estat bo. En la primera jornada el Monjos s'ha imposat (5-2) a l'Igualada amb un conjunt que s'ha fet per pujar.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.