Màxima emoció


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Sant Cugat s'enfronta al Girona en la lluita per les primeres places de la Primera Catalana. Els dos equips, juntament amb el Tordera, estan empatats a dotze punts a una sola victòria del líder.

El Girona va perdre el lideratge la setmana passada en caure a la pista del Vilassar per 3 gols a 2. Amb aquesta derrota, i amb la victòria aconseguida pels santcugatencs contra l'Arenys de Munt per 4 gols a 3, els gironins passen a ocupar la quarta plaça per darrere dels vermell-i-negres gràcies a la diferència de gols. També amb una única derrota està el Tordera, ocupant provisionalment la segona posició. El partit entre santcugatencs i gironins, per tant, es preveu molt interessant. El jugador santcugatenc Pablo Aguarón destaca la dificultat del matx.

Pablo Aguarón

Sabem que són bons. Serà un partit difícil i disputat.


Sisena jornada, doncs, i un partit amb regust a lluita per l'ascens que es disputarà aquest divendres a tres quarts de nou del vespre (20:45) entre el Girona i el PHSC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.