No poden amb el líder

El Patí Hoquei Sant Cugat cau per 6 a 4 a la pista del Tordera B. Els santcugatencs llencen el partit a l'inici de la segona part on encaixen 4 gols.

El 0 a 0 amb que ha acabat la primera part no feia pensar el 6 a 4 final amb el que s'ha arribat al final del partit. El Tordera B ha demostrat perquè és el líder de la Primera Catalana d'hoquei patins, aprofitant que els santcugatencs han iniciat la segona part una mica adormits.

Tot i la davallada, els santcugatencs han lluitat fins al final escurçant distàncies i posant el marcador final en 6 a 4. Un partit que per l'entrenador santcugatenc, Jordi Raga s'ha perdut per la qualitat del rival.

Jordi Raga

Aquest equip té 4 o 5 jugadors que juguen a Nacional Espanyola. El partit ha estat molt igualat, l'únic que ens hem deixat guanyar en cinc minuts dolents que hem tingut.

Ara el proper rival, el Manlleu, un equip de la mitja taula de la Primera Catalana.