Es fan forts a casa


  • Comparteix:

Imatge del partit entre el PHSC i el Lloret B

Imatge del partit entre el PHSC i el Lloret B

El Patí Hoquei Sant Cugat guanya còmodament el Lloret B per 6 gols a 2. Els vermell-i-negres compleixen l'objectiu de no fallar a casa i es consoliden a la part alta del grup B de la Primera Catalana.

Els homes de Jordi Raga han sortit molt concentrats, disposats a no donar opcions al rival i sentenciar el partit per la via ràpida. Dos gols seguits han donat tranquil·litat als locals, que han començat a desplegar el seu millor joc. El tercer gol ha arribat abans del descans i ha deixat els rivals enfonsats.

A la represa, els santcugatencs han cedit la pilota als selvatans, que han passat a dominar el matx. Els gols, però, els han marcat els vermell-i-negres. Amb el marcador 5 a 0, els homes de Jordi Raga s'han relaxat i han encaixat dos gols. Malgrat tot, el Lloret no ha estat capaç de superar els santcugatencs.

Finalment, una bona jugada col·lectiva dels locals ha deixat el 6 a 2 definitiu que permet somiar amb l'ascens. Així valora els objectius i les possibilitats de l'equip, l'entrenador del Patí Hoquei Sant Cugat, Jordi Raga.

Jordi Raga

L'objectiu és guanyar tots els partits. Tenim un calendari favorable perquè rebem els primers classificats i hem d'estar a dalt al final de la lliga per veure si podem pujar.



La setmana vinent els santcugatencs visiten la complicada pista del Congrés, que els va derrotar a l'anada i actualment se situa a la zona mitja de la taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.