Estiu sobre patins


  • Comparteix:

Els nens de l'escola del PHSC

Els nens de l'escola del PHSC

El Patí Hoquei Sant Cugat recupera el Tecno Campus d'estiu per als més menuts de l'entitat. A partir d'avui engega el programa d'activitats dirigit als jugadors de l'Escola d'Iniciació i d'Hoquei Base del club amb l'objectiu d'entretenir les tardes estiuenques i formar-los en la pràctica de l'hoquei sobre patins.

De moment ja són quinze els nens inscrits i s'espera omplir una vintena de places. Segons explica el director de l'escola d'iniciació del PHSC, Toni Sariol, l'objectiu és entretenir els nens alhora que se'ls forma en un esport complicat.

Toni Sariol

L'objectiu bàsic és que s'ho passin bé mentre assimilen la base inicial de l'hoquei.








Les activitats es faran dilluns i dimecres als pavellons de la Rambla del Celler i dimarts i dijous a les pistes de Sant Francesc. El Tecno Campus del PHSC funcionarà en grups fins a la categoria aleví i es treballarà la coordinació i la tecnificació a través del joc. Els nens de l'hoquei base, a més, acabaran el campus disputant un mundialet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.