Experiència positiva per a Tarancón


  • Comparteix:

Raül Tarancón

Raül Tarancón

El jugador infantil del Patí Hoquei Sant Cugat Raül Tarancón ha realitzat un nou entrenament amb la selecció espanyola juvenil . El santcugatenc tornarà a entrenar a les instal·lacions del CAR Sant Cugat durant la setmana vinent.

Experiència positiva. D'aquesta manera ha definit Raül Tarancón els dos entrenaments realitzats amb la selecció espanyola juvenil. El porter santcugatenc ha participat a l'entrenament de la selecció juvenil al CAR de Sant Cugat, juntament amb uns altres nou jugadors d'equips catalans com el FC Barcelona, el CP Tordera i el CE Noia. L'objectiu del santcugatenc és acabar sent escollit un dels dos porters de la selecció. Segons l'entrenador del PHSC, Jordi Raga, Tarancón és un jugador amb potencial.

Jordi Raga

Ha jugat força bé tot l'any. Té una tècnica i un físic molt bons.




Raül Tarancón es mostra satisfet per aquesta nova convocatòria i espera respondre a la confiança del seleccionador. Tarancón entrenarà durant tota la setmana vinent amb la selecció espanyola juvenil al CAR de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.