Arriben els reforços


Temes relacionats

Marxen les joves promeses (23/jun/09)


  • Comparteix:

El PHSC contra el Sitges

El PHSC contra el Sitges

Carles i Lluís Baró, Quico Salarich i Germán Porres són els nous fitxatges del Patí Hoquei Sant Cugat per a la propera temporada. L'objectiu del club està fixat en instal·lar-se a la part alta de la taula per intententar aconseguir l'ascens a Primera Nacional Catalana.

De cara a aquesta temporada, les ganes de treballar i la il·lusió hi són totes, ara només falta que els acompanyin també els resultats. Per aconseguir-ho han arribat alguns reforços: Carles i Lluís Baró del Vilassar, Quico Salarich del Blanes i Germán Porres del Sentmenat. L'entrenador, Jordi Raga, també comptarà amb diversos jugadors d'altres categories de la casa per completar la plantilla del sènior. Segons Raga, l'objectiu està fixat en la part alta de la taula.

Jordi Raga

Treballarem perquè la gent s'il·lusioni i estiguem a la part alta de la classificació.


Els nous fitxatges arriben per suplir les baixes dels germans Aguarón i Àlex Martínez que han abandonat el club després de no aconseguir l'ascens a Primera Nacional Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.