El Patí Hoquei Sant Cugat cau derrotat a Malgrat


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Sant Cugat vol aconseguir el primer triomf al Pav 2

El Patí Hoquei Sant Cugat vol aconseguir el primer triomf al Pav 2

El Patí Hoquei Sant Cugat es mostra inefectiu de cara a porteria i cau derrotat per 5 a 2 a la pista del Malgrat. L'entrenador de l'equip, Jordi Raga, treu importància a la desfeta en el debut a la lliga i espera que els seus homes millorin en atac.

S'ha obert el teló de la nova temporada a la Primera Catalana amb canvis importants pel Patí Hoquei Sant Cugat. Remodelació a fons de la plantilla i les noves regles que s'apliquen des d'aquesta campanya. Els santcugatencs han començat amb un gol en contra, però lluny d'enfonsar-se els de Jordi Raga han reaccionat i han dominat tot el partit amb grans ocasions de gol. Fi del primer temps amb victòria parcial mínima. El segon temps ha estat marcat per l'empat dels vermell-i-negres , però dues jugades desafortunades dels santcugatencs han fet que el Malgrat aconseguís dos gols. Els de Jordi Raga han intentat assolir l'empat sense sort i al final 5 a 2. Debut amb derrota del Patí Hoquei Sant Cugat. L'entrenador de l'equip, Jordi Raga.

Jordi Raga

Hem d'estar més encertats de cara a porteria si volem guanyar els partits.


Els santcugatencs voldran aconseguir la primera victòria de la temporada davant el Shum Maçanet B al Pav-2 de la Rambla del Celler aquest divendres.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.