Aguarón, campió del món

Imatge dels guanyadors del mundial sub-20 d'hoquei patins

El santcugatenc Pablo Aguarón s'ha proclamat campió del món júnior d'hoquei patins amb la selecció espanyola. El combinat espanyol s'ha imposat per 5 gols a 3 a Portugal i revaliden el títol de campions mundials.

La selecció espanyola, amb Pablo Aguarón a les seves files, ha guanyat el cinquè campionat del món sub-20 d'hoquei patins celebrat a la localitat italiana de Bassano del Grappa. Després d'imposar-se en semifinals a Xile, Espanya ha derrotat a la final a Portugal.

El partit ha estat dominat en tot moment per la selecció espanyola. Sempre per davant en el marcador, els espanyols han controlat tàcticament el matx, mentre els portuguesos s'han mantingut dins del partit gràcies al seu coratge, ambició i mentalitat. Tot semblava sentenciat amb el 3 a 1 d'Espanya, però els rivals han aconseguit l'empat en poc minuts. Només noranta segons més tard, el combinat estatal ha marcat el quart i, finalment, ha arribat el cinquè i decisiu gol que ha donat la victòria a Espanya. El tram final del partit ha estat marcat per la impotència dels portuguesos que han rebut dues targetes vermelles.

El jugador santcugatenc, Pablo Aguarón, dedica la victòria als santcugatencs i a la seva família.

Pablo Aguarón

Li dedico el títol a tot Sant Cugat, al Patí Hoquei Sant Cugat i a la meva família, que sempre ha estat allà.

Amb aquest títol, Pablo Aguarón i els seus companys, aconsegueixen el 4t Campionat del Món júnior per la selecció espanyola i es consoliden com una de les potències del món.