Bon partit del Sant Cugat, però triomf del Barça


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Sant Cugat ha sumat una nova derrota

El Patí Hoquei Sant Cugat ha sumat una nova derrota

El Patí Hoquei Sant Cugat perd 1 a 3 davant del Barça en un matx on els locals s'avancen, però acaben cedint el triomf a la segona meitat. Tot i la derrota, el tècnic, Jordi Raga, es mostra satisfet amb la imatge de l'equip.

El Patí Hoquei Sant Cugat s'avançava en el marcador i semblava que la sorpresa seria possible. El Barça B va igualar ràpidament i d'aquesta manera s'arribava al final del primer temps. A la represa, gol psicològic dels visitants que situava l'1a 2 al lluminós. Els santcugatencs van continuar treballant, però el gol no arribava. Darrers instants de partit i gol de penal del Barça deixant el definitiu 1 a 3. L'entrenador del Patí Hoquei Sant Cugat, Jordi Raga, satisfet amb l'equip.

Jordi Raga

Estic content amb el treball de tots els meus jugadors. Cal millorar, però estem en línia ascendent.


Els santcugatencs només han sumat una victòria en quatre jornades de competició. El Patí Hoquei Sant Cugat visita la propera setmana el Lloret B.





  • Comparteix:

COMENTARIS

Si línea ascendent, si, si , el que s’intueix es la possibilitat evident de descens a segona catalana aquesta temporada, la marxa de 4 bons jugadors no es pot suplir amb jugadors juvenils , amb poca experiència i de nivell mes aviat dolent, el resultat es que d’aspirar a l’ascens la temporada passada es passi a ser candidat al descens aquesta.

observer. Enviat el 13/oct/09


El comentari de \"observer\" no es considera un \"comentari poc apropiat\" per part de Cugat.cat?????? Sol·licito que es retiri el comentari, al entrar a valorar la categoria dels jugadors més joves del equip. Moltes gràcies.

pere. Enviat el 14/oct/09


No crec que es es tracti d'un "comentari poc apropiat", es una opinio que molta gent comparteix. L'any passat es gaudia d'una plantilla amb experiencia i futur!, pero la falta d'entrega o de projecte de futur, va fer que els jugadors mes determinants del Sant Cugat marxessin fora de casa. I els han substituit jugadors mes joves, o antics jugadors del Sant Cugat amb una carrera "hoqueisitica" mes aviat minsa, i amb alta experiencia de fer descendre als equips a 2ª Catalana.

riau-riau. Enviat el 15/oct/09


No us sembla una mica aviat per parlar de descens? S'han jugat 4 partits d'un total de 34 ...... o es que són ganes de desestabilitzar?

felip. Enviat el 16/oct/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.