Perden dos punts


  • Comparteix:

El Patí Hoquei empata a Blanes

El Patí Hoquei empata a Blanes

El Patí Hoquei Sant Cugat empata a 6 gols a la pista del Blanes en el partit corresponent a la 13 jornada de lliga de la Primera Catalana. Amb aquest punt els vermell-i-negres puntuen per segona vegada fora de casa tot i que han tingut opcions de vèncer.

El Patí Hoquei Sant Cugat ha sumat un punt a la seva visita a la pista d'un rival directe com és el Blanes. Els santcugatencs arribaven al partit tres punts per sota del seu rival i tres punts per sobre de les places de descens. Després de la victòria de la setmana passada davant el Ripoll, l'equip santcugatenc suma quatre de sis punts possibles.

La primera part ha acabat amb victòria visitant per 3 gols a 4, tot i que l'entrenador santcugatenc, Jordi Raga, creu que la diferència hauria d'haver estat més gran. La segona part ha estat més disputada i a falta de tres minuts l'equip local ha aconseguit posar el definitiu empat a 6. L'entrenador del Patí Hoquei Sant Cugat, analitza el partit.

Jordi Raga

Hem perdut dos punts. Hem millorat però jugant fóra de casa perdem bastant.






Els santcugatencs se situen amb 14 punts amb un balanç de quatre victòries, dos empats i set derrotes. La propera setmana, el Patí Hoquei Sant Cugat rep el Manlleu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.