No poden amb la selecció mundial


  • Comparteix:

El PHSC ha aportat 3 jugadores a aquest partit

El PHSC ha aportat 3 jugadores a aquest partit

Les jugadores del Patí Hoquei Sant Cugat, Maria Rosa Tamburini i Paula Torner, i les seves companyes de la selecció catalana d'hoquei patins cauen per 5 gols a 6 davant el Reno All Stars en la tercera edició de la Festa del Patí Reno celebrada al Palau Blaugrana. Així doncs, Tamburini i Torner perden el seu duel particular contra l'altra integrant del Patí Hoquei Sant Cugat present en el partit, la portera de la selecció mundial, Mercè Ribes.

Tot i que pel resultat sembla que el partit hagi estat igualat, la selecció mundial ha estat superior al combinat català. Les noies entrenades per Josep Maria Barberà, han anat a remolc en el marcador, davant un combinat format per algunes de les millors jugadores del món a l'actualitat. El Reno All Stars estava integrat per jugadores argentines, un parell de colombianes i espanyoles, una d'elles, la Mercè Ribes, portera del Patí Hoquei Sant Cugat.

El partit però, s'ha posat emocionant a falta de quatre minuts, quan el combinat català ha aconseguit empatar a 4. Però la selecció mundial ha tornat a posar-se per davant, deixant el marcador final en 5 a 6. Així doncs, bon partit pels assistents al Palau Blaugrana en la tercera Festa Patí Reno.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.