Poca pressió i molta ambició


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un partit del PHSC femení

Imatge d'arxiu d'un partit del PHSC femení

L'equip femení del Patí Hoquei Sant Cugat afronta l'últim tram de la temporada amb un coixí de punts respecte les posicions de descens que els dóna la tranquil·litat necessària per completar el seu debut a l'OK Lliga sense ensurts. El joc de les vermell-i-negres està en plena línia ascendent i les jugadores ja comencen a adaptar-se als canvis introduïts pel nou entrenador de l'equip, Jordi Raga.

Tot just es compleix un mes de la marxa d'Albert Méndez, que va deixar el seu càrrec d'entrenador de les noies del Patí Hoquei Sant Cugat a principis del mes de març per motius laborals. El seu relleu l'ha agafat Jordi Raga, entrenador de l'equip masculí i coordinador esportiu de l'entitat, que ràpidament ha intentat inculcar la seva manera de dirigir la plantilla sobre el parquet. El fet que Raga sigui un home de club ha fet que la transició d'entrenador hagi estat molt més fluïda i que a dia d'avui l'equip ja comenci a donar senyals d'adaptació al nou tècnic. El propi Raga fa una bona valoració de les seves primeres setmanes al front del conjunt.

Quan falten set partits per acabar aquesta temporada de debut a l'OK Lliga, el Patí Hoquei Sant Cugat està còmodament assentat a la zona mitja de la taula, amb una escletxa de punts oberta respecte als equips de la zona baixa. Un coixí de punts que serveix per encarar l'últim tram de campionat amb tranquil·litat.

Amb la plantilla acabant d'assimilar els canvis tàctics introduïts pel nou tècnic, el Patí Hoquei Sant Cugat disputarà un final de temporada sense pressió però molt exigent pel que fa als rivals pendents. Les vermell-i-negres s'enfrontaran amb els quatre equips que, a dia d'avui, ocupen les quatre primeres posicions de la lliga. Primer amb el Voltregà i l'Arenys de Munt i, en les dues últimes jornades, amb el Biesca de Gijón, segon, i el Cerdanyola, l'actual líder. Uns rivals complicats, pero als que Raga espera poder plantar cara.

Les noies del Patí Hoquei Sant Cugat i el seu nou entrenador, Jordi Raga, tenen, doncs, l'oportunitat de consolidar-se com a equip i intentar finalitzar el debut a l'OK Lliga en la millor posició possible.

Reportatge PHSC

Escolta aquest reportatge







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.