L'aleví del PHSC, al Campionat de Catalunya


  • Comparteix:

Imatge de la plantilla de l'aleví B

Imatge de la plantilla de l'aleví B

L'aleví B del Patí Hoquei Sant Cugat ha quedat enquadrat amb l'Olot, el Vic i el Caldes a la fase final del Campionat de Catalunya que es disputa a Centelles des de divendres i fins diumenge. L'entrenador dels vermell-i-negres, Francesc Colomer, afirma que l'objectiu principal del seu conjunt és gaudir i aprendre d'aquesta experiència

Els vuit millors conjunts de Catalunya disputen a Centelles el torneig aleví. Els vermell-i-negres han aconseguit la seva plaça després de quedar segons de grup a la fase prèvia. Els rivals més durs dels santcugatencs seran el Castellar i el Caldes. El Patí Hoquei Sant Cugat és l'únic conjunt de primer any dels participants.

L'entrenador dels vermell-i-negres, Francesc Colomer, explica com afronta aquest repte la seva plantilla.

Francesc Colomer

L'objectiu principal en aquest campionat és gaudir i obtenir experiència.





El debut serà divendres a les vuit del vespre davant el Vic. Dissabte, els santcugatencs afrontaran dos partits. A les onze davant el Caldes i a les vuit davant l'Olot. Si queden entre els dos primers classificats del grup, jugaran les semifinals diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.