Tres gols ens cinc minuts els condemnen

Moments abans de l'inici del partit

El conjunt femení del Patí Hoquei Sant Cugat cau derrotat per 1 gol a 5 al Pav 2 de la Rambla del Celler contra el Voltregà. L'entrenador de les vermell-i-negres, Jordi Raga, assegura que la clau del partit ha estat encaixar tres gols a l'inici de la segona meitat.

El matx ha començat igualat, amb ocasions per totes dues bandes. El gol però, ha arribat per part de les visitants després d'una errada vermell-i-negre. S'ha arribat al descans amb victòria per la minima pel Voltregà.
La represa ha estat la clau del partit ja que en cinc minuts les santcugatenques han encaixat tres gols. Després d'aquests minuts fatídics, les locals s'han reenganxat al joc. La resposta ha estat de la jugadora vermell-i-negre Paula Torner que ha escurçat distàncies al marcador amb un bon gol que posava el 1 a 4 al marcador. A falta de dos minuts per a l'acabament del matx, el conjunt visitant ha marcat el 1 a 5 definitiu.

L'entrenador de les santcugatenques, Jordi Raga, afirma que el seu equip ha estat bé, però lamenta l'inici de la segona meitat.

Jordi Raga

Si no hagués estat per aquells cinc minuts hauríem lluitat pel partit fins el final.

La propera setmana el PHSC també s'enfrontarà contra un rival de la zona alta de la taula, a la pista de l'Arenys de Munt.