Pol Carulla torna a casa


Temes relacionats

Carulla vol tornar al PHSC (30/jul/10)

Pol Carulla no seguirà al Cerdanyola (29/jul/10)


  • Comparteix:

Pol Carulla amb el planter del Vilafranca

Pol Carulla amb el planter del Vilafranca

El jugador d'hoquei patins Pol Carulla ha decidit acceptar l'oferta del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) 'per motius sentimentals i esportius'. A falta del tancament del fitxatge de manera definitiva, Carulla tornarà al club en el que es va formar. El santcugatenc es convertirà d'aquesta manera en un reforç de nivell per al conjunt vermell-i-negre.

Després de quedar-se sense equip pels problemes econòmics del CH Cerdanyola, Pol Carulla ha decidit tornar al club on es va formar i del qual ha estat membre essencial durant molts anys. Carulla ha mantingut recentment converses amb el tècnic Jordi Raga i amb el president de l'entitat, Miquel Soler, per conèixer la situació actual del club. A falta de l'acord definitiu, Pol Carulla ha declarat a Cugat.cat que 'els motius sentimentals i esportius' l'han portat a acceptar l'oferta del conjunt vermell-i-negre.

Pol Carulla

Tinc la sort que sempre m'han deixat les portes obertes. Des d'un punt de vista sentimental i esportiu crec que l'any vinent pot ser una bona experiència.



D'aquesta manera, Carulla es convertirà en un reforç de luxe i aportarà la seva experiència a l'OK Lliga i Primera Nacional a un conjuntjove com el PHSC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.