Un empat i una victòria als dos primers amistosos del PHC Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un partit del PHC Sant Cugat

Imatge d'arxiu d'un partit del PHC Sant Cugat

El Patí Hoquei Sant Cugat ha iniciat amb bon peu els partits de pretemporada. En els dos primers enfrontaments ha aconseguit un empat i una victòria contra Cornellà i Cerdanyola respectivament. Les incorporacions de Pol Carulla i Marc Aguarón han millorat una plantilla que aspira a acabar a la part alta de la classificació.

Els dos primers partits de preparació per l'inici de la competició oficial, que arriba el proper 19 de setembre, han deixat bones sensacions en el conjunt de Jordi Raga. L'equip santcugatenc, que la darrera temporada va acabar a l'onzena plaça del grup B de Primera Catalana, compta enguany amb la participació de dos jugadors d'alt nivell: Pol Carulla, santcugatenc provinent del Cerdanyola, i Marc Aguarón, que arriba del Club Patí Sitges. Raga ha valorat de manera positiva el rendiment de les dues noves incorporacions durant la pretemporada.

Jordi Raga

El Marco no té cap problema perquè fa només un any que va marxar i el Pol té molt bona predisposició.


De fet, el segon partit disputat fins el moment va ser contra l'exequip de Carulla, el Cerdanyola, i va acabar amb empat 3-3. El primer, contra el Cornellà, va finalitzar amb victòria del PH Sant Cugat per 3-2. Amb tot, el tècnic santcugatenc ha avisat de la importància del tram inicial de la temporada, sobretot pel que fa a la forma física de la plantilla.

Jordi Raga

La intenció és que comencem forts físicament per estar a punt per començar la temporada.



Aquest divendres es juga el tercer amistós, en aquesta ocasió contra un rival més complicat, el CH Caldes, que es troba a Lliga Nacional Catalana. El partit es disputarà a tres quarts de deu del vespre al PAV-2.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.