Els júniors i juvenils continuen la seva preparació


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Patí Hoquei Sant Cugat

Imatge d'arxiu del Patí Hoquei Sant Cugat

El juvenil i el júnior del Patí Hoquei Sant Cugat han participat en el torneig La Bola i el torneig Internacional de base del Reus Deportiu amb resultats molt semblants però diferents sensacions a la pista. Els juvenils han acusat la falta de connexió entre els seus jugadors per la presència de moltes cares noves, mentre que els júniors, tot i guanyar només un partit, han mostrat un gran nivell de joc.

El conjunt juvenil ha participat en el torneig La Bola organitzat pel GEIEG. Els santcugatencs no han pogut superar la lligueta ja que han perdut per 1-4 contra el Barça i 3-4 contra el GEIEG. En el darrer partit, els vermell-i-negres han guanyat 0-2 el Malgrat. El coordinador del Patí Hoquei Sant Cugat, Marc Comalat, creu que el conjunt juvenil ha acusat el gran nombre de novetats en l'equip.

Marc Comalat

És un equip amb molts jugadors nous i teníem una baixa important. Donarem moltes alegries però encara s'ha de conjuntar.


Els júniors han aconseguit el mateix resultat que els seus companys del juvenil, tot i que el seu nivell de joc ha estat molt satisfactori. En el primer partit han guanyat el Reus 7-4. En el segon, els santcugatencs han caigut per 1-0 contra el Vic en un partit molt igualat que s'ha decidit a favor dels vigatans en una jugada aïllada. En el darrer partit contra el Noia, els jugadors vermell-i-negres han acusat l'acumulació de partits i han perdut 5-0. Tot i així, el també tècnic del conjunt júnior, Marc Comalat, creu que els seus jugadors han fet un gran paper i han donat la cara.

Marc Comalat

Els jugadors porten molta càrrega d'entrenaments i tot i el gran nivell del torneig hem estat a l'alçada.





Cal recordar que la pretemporada dels júniors ha estat molt intensa ja que molts d'ells participen també en l'equip sènior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.