Fox i Martínez, campions d'Europa


  • Comparteix:

Els jugadors celebrant el títol aconseguit a Northampton (www.fep.es)

Els jugadors celebrant el títol aconseguit a Northampton (www.fep.es)

Els jugadors d'hoquei patins santcugatencs David Martínez i Guillem Fox s'han proclamat campions d'Europa amb la selecció espanyola sub-17 aquest cap de setmana. Els dos santcugatencs, que formen part de les categories inferiors del FC Barcelona Sorli Discau, van aixecar el títol europeu a Anglaterra després de vèncer (2-5) contra Portugal a la final.

Tant David Martínez com Guillem Fox han estat peces fonamentals de la selecció espanyola durant el Campionat d'Europa, jugant de titulars a la gran final i tenint-hi un paper destacat. Guillem Fox defensant la porteria i David Martínez anotant un dels cinc gols del combinat estatal.

A banda d'aquest trofeu de seleccions, Martínez i Fox han completat una gran temporada plena de títols: campions estatals amb el juvenil del Barça, campions per autonomies amb la selecció catalana i campions de Catalunya amb la selecció de Barcelona. David Martínez es mostra eufòric després d'aquesta temporada triomfal.

David Martínez

Ha estat una temporada esplèndida. Porto uns quants anys al Barça i és espectacular.


Tots dos jugadors santcugatencs provenen de la base del Patí Hoquei Sant Cugat i juguen actualment a l'equip juvenil del FC Barcelona Sorli Discau, on esperen poder fer algun dia el salt al primer equip.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.