Segona victòria, amb pallissa inclosa


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Pablo Aguarón

Imatge d'arxiu de Pablo Aguarón

La selecció espanyola júnior d'hoquei patins, amb els santcugatencs Pablo Aguarón i Luis Aceituno, ha apallissat (13-0) Anglaterra en la jornada de dimarts al Campionat Europeu sots-20. Aguarón ha col·laborat en la golejada amb un 'hat-trick'. Dimecres a les nou del vespre, el combinat estatal s'enfrontarà amb l'amfitriona, Itàlia. Un duel que decidirà la primera plaça del grup.

Al minut 5 de partit, els homes de Catxo Ordeig s'han avançat al marcador mitjançant un gol del santcugatenc Pablo Aguarón. A partir d'aquí, ha començat una pluja de gols constant, que ha acabat ridiculitzant la selecció anglesa, que ha marxat del partit amb 13 gols en contra, tres d'ells de Pablo Aguarón.

La selecció espanyola, que va debutar dilluns amb victòria contra França, continua doncs pel bon camí en aquest Campionat Europeu que s'està celebrant a la localitat italiana de Viareggio.

Dimecres a les nou del vespre, últim partit de la fase de grups contra l'amfitriona, Itàlia. Tots dos conjunts es jugaran en aquest partit la primera plaça del grup B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.