Aguarón i Aceituno, sense final

Imatge d'arxiu d'aquest Europeu

La selecció espanyola d'hoquei patins sots-20, amb els santcugatencs Pablo Aguarón i Luis Aceituno, ha perdut (2-5) el partit de semifinals contra la selecció d'Itàlia al Campionat europeu de Viareggio. El combinat estatal lluitarà contra França pel tercer i quart lloc, dissabte a dos quarts de vuit.

De poc ha servit el gol matiner d'Aguarón al minut 2, ja que els amfitrions d'aquest Campionat europeu han donat la volta al marcador en cinc minuts. A la segona part, el italians han incrementat la diferència al marcador i s'han emportat un partit que ha acabat en 2-5.

L'equip d'Aguaron i Aceituno, actual campió del món, es perdrà doncs la final europea per segona vegada consecutiva. Dissabte, a dos quarts de vuit, la selecció espanyola es jugarà el tercer i quart lloc contra França.

La final, a les deu de la nit, la jugaran Itàlia i Portugal.