Jordi Raga: 'Els rivals han de passar-ho malament a la nostra pista'


  • Comparteix:

Adrià Pinto en una imatge d'arxiu

Adrià Pinto en una imatge d'arxiu

Patí Hoquei Sant Cugat i Ripoll, líder i cuer del grup B de la Primera Catalana masculina respectivament, s'enfronten divendres a tres quarts de deu del vespre al PAV-2 de la rambla del Celler. Després de tres jornades disputades, els santcugatencs compten els seus partits per victòries mentre que els visitants necessiten els punts amb urgència. L'equip de Jordi Raga comptarà amb el suport de la 'grada jove', que s'estrena aquesta jornada.

Vermell-i-negres i ripollencs disputen la quarta jornada de la Primera Catalana amb dinàmiques totalment oposades. Els santcugatencs han iniciat la temporada de manera brillant amb tres victòries davant rivals d'entitat. El darrer triomf, a la pista del Vic B, ha servit als homes de Jordi Raga per confirmar la seva candidatura a l'ascens.

L'entrenador de l'equip, Jordi Raga, confia en el seu equip i creu que com a locals no poden cedir punts.

Jordi Raga

És important que el rival que vingui a la nostra pista ho passi malament.


El Ripoll, de la seva banda, viu una situació totalment diferent a la cua de la classificació. Arriben amb la necessitat de començar a guanyar per sortir del pou de la taula classificatòria.

El matx entre el Patí Hoquei Sant Cugat i el Ripoll, a tres quarts de deu del vespre al PAV-2 de la rambla del Celler. L'equip comptarà amb el suport de la nova 'grada jove', que s'estrena aquesta jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.