Es confirmen a la part alta de la classificació


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del PHSC

Imatge d'arxiu del PHSC

El Patí Hoquei Sant Cugat aconsegueix una important victòria a la pista del Taradell (4-5) en la cinquena jornada del grup B de la Primera Catalana i continua a la part alta de la classificació. Els santcugatencs s'emporten un triomf d'una pista molt complicada amb una actuació destacada de Marco Aguarón que ha fet un triplet.

Els santcugatencs han anat sempre per davant en el marcador i amb diferències de fins a dos gols. Però tot i la bona dinàmica del conjunt vermell-i-negre, el Patí Hoquei Sant Cugat ha vist com li empataven el partit a quatre gols a falta de pocs minuts per a la finalització del matx. Un resultat que no ha estat definitiu ja que els santcugatencs han aconseguit el cinquè gol mitjançant Pol Carulla, que ha anotat de penal. Els altres gols del santcugatencs han estat obra de Marco Aguarón, que ha fet un triplet i de Borja Jiménez.

L'entrenador del Patí Hoquei Sant Cugat, Jordi Raga, fa un bon balanç de l'inici del campionat dels seus jugadors que han sumat 13 dels 15 punts en joc.

Jordi Raga

Hem tingut un calendari difícil i és positiu el començament de lliga que hem fet.



La propera setmana el Patí Hoquei Sant Cugat descansa ja que el rival, el Cassanenc, ha demanat l'ajornament del partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.