Partit suspès, un altre cop


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un partit d'OK Lliga

Imatge d'arxiu d'un partit d'OK Lliga

El Patí Hoquei Sant Cugat haurà d'ajornar el partit de la segona jornada d'OK Lliga femenina a causa de la convocatòria amb la selecció estatal de la portera de l'equip rival, el Bigues i Riells. La setmana passada, les vermell-i-negres ja van haver que suspendre el primer partit de lliga contra l'Arenys de Munt a causa de les fortes pluges. Els 15 dies de retard en l'inici de la competició han alterat la preparació de l'equip, que s'ha vist obligat a buscar amistosos per no perdre el ritme.

El debut en lliga contra l'Arenys de Munt va haver-se d'ajornar pel mal estat del parquet del PAV-2, que va quedar malmès degut a les intenses pluges. Ara, la convocatòria de la portera rival amb la selecció espanyola no dóna opció al PHSC, que està obligat a acceptar l'ajornament del matx.

En total, 15 dies sense competir i la planificació de l'inici de temporada que queda alterada. El tècnic de l'equip, Jordi Raga, afirma que hauran d'allargar el període de preparació.

Jordi Raga

Ja vaig avisar que allargaríem la pretemporada. Buscarem amistosos per començar la lliga amb ritme.


Raga també ha declarat que estan pendents de les obres de reparació del parquet del PAV-2. De moment, s'entrenen a la zona no afectada, tot i no ser el més adequat. De cara a la propera jornada de lliga, Raga explica que hi ha la possibilitat de jugar al CAR i estan valorant l'opció d'entrenar-se allà per adaptar-s'hi.

Jordi Raga

Evidentment no és el millor. Si no s'acaba d'arreglar haurem d'anar al CAR a entrenar per si hem de jugar-hi.







El rival a la tercera jornada de lliga serà el Biescas Gijón asturià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.