Jordi Raga: 'No hem fet el partit que havíem de fer'

El conjunt femení del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) no ha tingut el seu dia en la derrota (0-4) contra el Biescas Gijón en el primer partit de les vermell-i-negres a l'OK lliga femenina. Tres gols a la primera part han reduït les opcions de puntuar i tal com afirma el tècnic de l'equip, Jordi Raga, 'hem donat massa facilitats defensives'.

Després d'esperar 15 dies per debutar a la màxima competició estatal, el PHSC ha tingut un inici decebedor davant el Biescas Gijón. Les santcugatenques no s'han trobat còmodes a la inexplorada pista del CAR i ho han pagat. Les asturianes s'han fet poc a poc amb el control del matx i han aconseguit el tercer gol instants abans d'arribar al descans. A la represa, les vermell-i-negres s'han posat les piles i han augmentat la intensitat, però els gols no han arribat. L'entrenador de l'equip, Jordi Raga, afirma que les jugadores han donat massa facilitats en defensa.

Jordi Raga

Nosaltres no hem fet un bon partit, o no hem fet el partit que calia. Hem donat moltes facilitats defensives.

A la propera jornada visitaran el Noia, en una nova oportunitat per estrenar el caseller dels punts.