Pol Carulla: 'A casa hem d'intentar guanyar tots els partits que disputem'


  • Comparteix:

Imatge de la plantilla del PHSC.
Font: PHSC

Imatge de la plantilla del PHSC. Font: PHSC

El Patí Hoquei Sant Cugat juga avui contra l'HC Sentmenat en la desena jornada de la Primera Catalana. El partit es juga a partir de tres quarts de deu de la nit al Pav-2 de la rambla del Celler. Després de la victòria (4-1) de dimecres, els de Jordi Raga esperen guanyar per sisena vegada consecutiva i ampliar aquesta bona ratxa, que els ha portat a ser líders en solitari de la Primera Catalana.

En les nou jornades disputades fins ara, els vermell-i-negres han sumat vuit victòries i només un empat. Una gran ratxa de triomfs només trencada per un empat a casa en la quarta jornada, contra l'HC Ripoll. Tot i aquesta ensopegada, els santcugatencs porten una trajectòria impecable i volen ampliar-la aquesta nit contra l'HC Sentmenat. Ho explica el jugador vermell-i-negre Pol Carulla.

Pol Carulla

És un equip veterà amb molts anys a la categoria. Són un dels equips que han d'estar a la part alta. Però juguem a casa i hem d'estar forts.


Els santcugatencs tindran davant un conjunt molt experimentat i que està situat en 7a posició a la classificació. Els de Sentmenat sumen 14 punts, mentre que els santcugatencs, amb 25, comanden la classificació amb quatre punts d'avantatge sobre el segon, el CP Vic B.

El matx entre santcugatencs i sentmenatencs es juga aquesta nit, a partir de tres quarts de deu, al PAV-2 de la rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.