Són imparables


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El conjunt masculí del Patí Hoquei Sant Cugat venç (6-2) el Sentmenat en un partit molt seriós dels vermells-i-negres. Els de Jordi Raga, que encadenen així sis victòries consecutives, segueixen desconeixent la derrota i se situen encara més líders a la Primera Catalana.

En 10 jornades els santcugatencs només han cedit un empat. Aquest divendres al vespre els de Jordi Raga rebien un Sentmenat experimentat i que ha sabut mantenir la igualtat fins al descans, quan el marcador reflectia un empat a 1.
Els vermells-i-negres han fet un partit molt seriós de principi a fi, i a la represa les coses han començat a sortir. Els visitants han caigut en reiterats errors que els han condemnat i han anat en benefici d'un PHSC que ha aprofitat per avançar-se en el marcador, fins arribar al 6 a 2 final.

Amb aquest resultat els santcugatencs se situen encara més líders a la Primera Catalana i segueixen sent l'únic conjunt invicte de la categoria. El tècnic vermell-i-negre, Jordi Raga, explica com se sent tot l'equip amb aquesta primera volta que estan realitzant.

Jordi Raga

La moral està molt alta. Tots estem molt contents i emocionats, però encara queda molta lliga. Estem aconseguint el que volíem, començar forts i agafar aventatge.







El proper partit del Patí Hoquei Sant Cugat serà davant el Club Hoquei Caldes, situat a mitja taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.