Caminen cap a la permanència

El conjunt femení del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) s'imposa al CP Vilanova per la mínima (2-1) en un partit en què la bona defensa i l'encert de Mercè Ribes sota pals han estat clau. Les vermell-i-negres saben patir i sumen tres punts que les acosten a la permanència.

Bon partit de les santcugatenques que han superat un rival incòmode i molt lluitador. Un gol de Paula Torner als pocs minuts ha avançat les vermell-i-negres, que poc després han ampliat l'avantatge amb el segon gol, obra de Rosa Tamburini. El Vilanova ha mantingut el seu joc de circulació ràpida i pressió intensa i ha tingut bones ocasions de gol. Però la gran actuació de la portera, Mercè Ribes, ha evitat que les visitants tinguessin opcions. Quan faltaven tres minuts per a l'acabament, el CP Vilanova s'ha trobat amb el gol i s'ha llençat descaradament a l'atac a la recerca de l'empat. Les santcugatenques han sabut patir en els últims instants i han aconseguit un triomf que les apropa a la salvació. El tècnic de l'equip, Jordi Raga, valora el triomf i la feina feta.

Jordi Raga

Tots els partits són finals i avui era important guanyar. El Vilanova és un equip molt fort, però l'entrega i les ganes de victòria ens han fet guanyar.

La jornada vinent partit clau per a les opcions de salvació a la pista del Cerdanyola. Un triomf les deixaria fora de la zona de descens.