Raga: 'Hem d'estar al 100% fins al final de lliga'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El conjunt masculí del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) rep aquest divendres un Girona necessitat de punts que lluita per evitar la zona perillosa de la taula. Els santcugatencs, líders indiscutibles del campionat, han de continuar amb la feina feta aquesta temporada per no deixar escapar l'ascens.

Cada jornada que passa falta menys perquè el PHSC aconsegueixi l'ascens de categoria. Unes setmanes irregulars van fer pensar que el lideratge s'escapava, però els vermell-i-negres han recuperat el camí del triomf i el bon joc que els ha permès tornar a la primera plaça de la lliga. Aquesta jornada, davant el Girona, tenen una nova oportunitat de guanyar, però no es refien d'un rival necessitat de punts. El tècnic de l'equip, Jordi Raga, reconeix que cal estar concentrats fins el final de temporada si es vol optar a pujar de categoria.

Jordi Raga

Hem d'anar amb compte i estar concentrats. D'aquí a final de lliga hem d'estar al 100% per sumar i poder pujar.




El partit entre el PHSC i el Girona es disputa divendres a tres quarts de deu del vespre al Pav-2 de la rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.