Empat amb mal sabor de boca


  • Comparteix:

Foto d'un partit del PHSC d'aquesta temporada

Foto d'un partit del PHSC d'aquesta temporada

El conjunt masculí del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) empata (2-2) a pista del GEIEG amb un gol dels gironins a manca de tres minuts pel final. Els de Jordi Raga han dominat el partit durant tot el seu transcurs, i de fet s'han col·locat amb zero a dos en el marcador, però una acció desafortunada i un gran gol a les acaballes han permès l'empat dels locals. Els santcugatencs treuen un bon punt d'una pista complicada, però perden una bona oportunitat d'aconseguir els tres punts.

Malgrat demostrar la diferència dels dos conjunts a la taula classificatòria, el PHSC no s'ha pogut endur la victòria de la pista del GEIEG. La superioritat s'ha vist en el control del joc des dels primers minuts, i això que els gironins han comptat amb la col·laboració de tres jugadors del GEIEG B, que milita a Lliga Nacional Catalana. Marco Aguarón col·locava el primer avantatge en el marcador pels vermell-i-negres, i a la segona part Pol Carulla l'ampliava amb el segon. Quan tot indicava una victòria visitant, una jugada desafortunada donava el primer gol als gironins. Un xut local que no anava entre els tres pals de la porteria santcugatenca ha estat desviat per un defensa del PHSC i ha acabat suposant el dos a un. A manca de tres minuts, els gironins feien l'empat amb un bon gol, empatant el matx. El tècnic del PHSC, Jordi Raga, ha destacat que tal i com està la competició tots els punts són importants.

Jordi Raga

Aquesta temporada qualsevol punt que perdis és important, cada vegada s'ajusta més tot


El punt que dóna als santcugatencs aquest empat els serveix per seguir líders del grup B de Primera Catalana, a dos punts del Bigues i Riells, que de la seva banda va apallissar el Maçanet a domicili (1-6). Ara arriba el tram decisiu de la temporada, que comença la setmana vinent amb un partit assequible a casa contra el Voltregà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.