Perden davant el líder, però donen la cara

Imatge d'arxiu del PHSC femení

El conjunt femení del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) perd 7-3 a la pista del Voltregà, líder de l'Ok Lliga. Les de Jordi Raga, que han fet una bona primera part, veuen com les osonenques les superen en el segon període. Tot i la derrota les vermell-i-negres encara mantenen opcions per assolir la permanència en la màxima categoria estatal.

Les santcugatenques han sortit molt concentrades a la pista del líder. De fet, han estat elles les que s'han avançat en el marcador i han sabut mantenir la igualtat màxima durant el primer temps, arribant al descans amb un empat a dos.
A la represa les coses han seguit pràcticament amb la mateixa tònica, fins que després d'alguns desencerts defensius el Voltregà ha posat la directa i ha aconseguit marcar distàncies en el marcador. Amb un avantatge de 5 gols a 3, el Voltregà ha aprofitat els 40 últims segons de partit per marcar dos gols més i sentenciar el matx amb el definitiu 7 a 3.
El tècnic santcugatenc, Jordi Raga, creu que tal com ha anat el partit el resultat més just hagués estat un empat o una derrota més ajustada.

Jordi Raga

S'ha jugat prou bé i no hem finalitzat el que hauríem d'haver finalitzat. El partit era d'un empat o que ens gaunyessin d'un gol.

Tot i la derrota les santcugatenques, penúltimes, mantenen opcions d'aconseguir la permanència. De moment, la setmana que ve gaudeixen d'una bona oportunitat, quan rebran l'Sferic Terrassa, 10è classificat.