Sant Cugat es bolca amb la Festa-Torneig Joan Petit-Nens amb Càncer


  • Comparteix:

Uns 350 nens i nens d'entre cinc i sis anys han participat en la Festa-Torneig Joan Petit-Nens amb Càncer que el Patí Hoquei Sant Cugat i la Fundació Amics Joan Petit han organitzat als pav-2 i 3 de la rambla del Celler. Un torneig que ha arribat a la seva 11a edició i on l'hoquei patins ha estat el gran protagonista, primer amb la disputa del torneig de 33 escoles d'hoquei vingudes d'arreu de Catalunya i posteriorment amb el torneig internacional de veterans Amics Joan Petit. Aquest diumenge la festa continua amb la Patinada Popular Solidària organitzada pel Roller Sant Cugat.

L'acte esportiu més destacat de la Festa-Torneig Joan Petit-Nens amb Càncer ha estat la disputa del torneig d'escoles d'iniciació. Des de les tres de la tarda, 33 escoles vingudes de tota Catalunya han participat amb els seus equips d'iniciació a l'hoquei patins en un pav-3 ple a vessar que s'ha entregat per aquesta iniciativa solidària amb els nens i nenes afectats de càncer.

L'acte ha estat amenitzat per la música de la formació santcugatenca 'Kata Kitinga' i han participat entre d'altres el president de la Fundació Amics Joan Petit-Nens amb Càncer, Joan Torner, el president del Patí Hoquei Sant Cugat, Miquel Soler, l'extennista santcugatenc, Àlex Corretja o l'alcaldessa Mercè Conesa que ha destacat la importància d'organitzar aquests actes per a la ciutat.

Mercè Conesa

La nostra ciutat ha d'acollir aquests torneigs, perquè volem implicar-nos en causes com aquesta que afecten a tothom.


Per la seva banda el president de la Fundació Amics Joan Petit-Nens amb Càncer, Joan Torner, creu que s'ha complert la finalitat principal d'aquest esdeveniment, que la gent conegui la problemàtica del càncer en edat infantil.

Joan Torner

L'objectiu era fer una difusió festiva del càncer infantil i fer un homenatge als nens que no poden fer esport.



També els equips veterans han participat en aquest Torneig Joan Petit-Nens amb Càncer amb la presència del FC Barcelona, el Blanes, el Patí Hoquei Sant Cugat i el campió d'Alemanya, el Iserlhon. Fora de l´àmbit esportiu, també han tingut lloc unes xerrades al Capio Hospital General de Catalunya amb la presència dels protagonistes de la sèrie TV3 'Polseres vermelles'.

La propera edició de la Festa-Torneig Joan Petit Nens amb Càncer serà la 12a i tindrà lloc a La Seu d'Urgell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.