L'aleví del PHSC, subcampió d'Espanya


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El conjunt aleví del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) cau a la final de l'Estatal contra l'Arenys de Munt (0-4) i passa a la història per ser el primer equip del club vermell-i-negre en assolir el subcampionat. Els santcugatencs no ha tingut cap opció davant un rival que ha assolit l'Estatal i el campionat de Catalunya.

Magnífica temporada la de l'aleví del Patí Hoquei Sant Cugat que ha fet història en finalitzar segon a l'Estatal i convertir-se en el primer equip del club que assoleix aquesta fita. Els santcugatencs han lluitat en tot moment, però no han pogut amb la superioritat de l'Arenys. Els vermell-i-negres han caigut derrotats (4-0) davant l'equip maresmenc que ha sumat el doblet, el català i l'Estatal. El tècnic de l'equip, Francesc Colomer, destaca el paper fet pel seu conjunt.

Francesc Colomer

Estem molt satisfets pel que han fet els nostres jugadors. Són un referent pel seu treball.



El conjunt de Francesc Colomer tanca la temporada amb un subcampionat català i estatal només superat per l'Arenys de Munt que ha guanyat les dues competicions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.