Francesc Colomer, nou entrenador del PHSC femení


  • Comparteix:

Francesc Colomer amb la samarreta del PHSC
Font: www.phcsantcugat.com

Francesc Colomer amb la samarreta del PHSC Font: www.phcsantcugat.com

El nou jugador del sènior masculí del Patí Hoquei Sant Cugat (PSHC), Francesc Colomer, serà també l'entrenador del sènior femení vermell-i-negre d'OK Lliga. Colomer portava dos anys com a tècnic de l'aleví A santcugatenc i un a l'infantil B, i a partir d'ara combinarà les tasques com a jugador del PHSC amb les de màxim responsable del sènior femení. Amb aquest fitxatge, Jordi Raga, que la temporada passada va entrenar el masculí i el femení, es centrarà en el seu treball amb el masculí, que enguany jugarà a la Primera Nacional.

Un dels reforços del masculí del Patí Hoquei Sant Cugat per la temporada 2011-2012, l'exjugador de l'Arenys de Munt Francesc Colomer, és l'escollit per ocupar la banqueta del femení santcugatenc. Ja fa dues temporades que Colomer va iniciar el seu lligam amb el PHSC sent l'entrenador de l'aleví A i de l'infantil B des de fa una temporada. Els bons resultats amb els alevins, amb qui va aconseguir el subcampionat d'Espanya i de Catalunya i la seva identificació amb el projecte santcugatenc, ha fet que la directiva santcugatenca hagi confiat les rendes del femení a Colomer, tal com indica el director esportiu i fins ara entrenador del femení, Jordi Raga, qui ara només entrenarà el masculí.

Jordi Raga

Portava els dos sèniors i necessitava diversificar funcions. Colomer porta dos anys al club i ha obtingut molt bons resultats amb els alevins.



De la seva banda, Colomer es mostra molt il·lusionat amb aquesta nova aventura dins el club santcugatenc i es fixa com a objectiu principal la permanència a l'OK Lliga.


Francesc Colomer

El principal objectiu és mantenir la categoria, però a partir d'aquí i un cop assolit l'objectiu, sempre mirar cap amunt.



Fins el moment, el sènior femení no ha anunciat la incorporació de cap jugadora però sí l'adéu d'una de les puntals de l'equip, Amaya Gutiérrez. Colomer creu que en el planter es troba la base de l'equip.

Francesc Colomer

El que no farem és fitxar per fitxar, preferim confiar en la gent de la casa.




L'equip vermell-i-negre continuarà per tercer any a l'OK Lliga femenina després que la passada temporada hagués de patir fins les darreres jornades per mantenir la categoria, amb un final de temporada espectacular.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.