Raga: 'Tenim equip per lluitar per l'ascens'


  • Comparteix:

Imatge de l'ascens del PHSC

Imatge de l'ascens del PHSC

El tècnic del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC), Jordi Raga, es mostra convençut de les possibilitats d'èxit de l'equip i, tot i haver ascendit la temporada passada, assegura que 'es pot lluitar per l'ascens'. El conjunt vermell-i-negre ha conegut el calendari de la Nacional Catalana aquest dissabte i s'estrenarà a la pista del CP Congrés l'últim cap de setmana de setembre.

El PHSC entrarà en acció a la nova categoria el darrer diumenge de setembre desplaçant-se fins a la pista del CP Congrés. L'entrenador santcugatenc, Jordi Raga, assegura que serà un partit complicat i destaca el potencial físic dels rivals.

Jordi Raga

Sempre és un equip difícil. Són bastant forts físicament. No serà fàcil.



El primer partit a casa arriba a la segona jornada davant l'Igualada. Malgrat ser novells a la categoria i tenir rivals de la qualitat del FC Barcelona B, el Vendrell, el Caldes o el Tordera, Raga no es conforma amb la permanència i declara que l'equip pot optar a l'ascens, però que per aconseguir-ho cal treballar molt.

Jordi Raga

Pel club l'objectiu principal és la permanència, però el nivell que tenim és per lluitar per l'ascens.


El PHSC manté els horaris dels seus partits com a local. Seran els divendres a tres quarts de deu del vespre al pav2 de la rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.