L'Ajuntament reconeix els èxits del Patí Hoquei Sant Cugat


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha volgut premiar el Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) pels èxits assolits la temporada passada organitzant una recepció a la sala de Plens del consistori. L'equip sénior, l'aleví i el prebenjamí han ofert a l'alcaldessa els títols guanyats.

L'ascens de l'equip sènior a Primera Nacional Catalana va ser la principal fita del PHSC durant l'any passat i així ho ha volgut reconèixer l'Ajuntament, fent una recepció al consistori en la qual hi ha assistit l'alcaldessa, Mercè Conesa, el regidor d'Esports de l'Ajuntament, Xavier Tizón, i el president del club santcugatenc, Miquel Soler. Conesa valora com n'és d'important per Sant Cugat tenir un club com el Patí Hoquei.

Mercè Conesa

És molt important comptar amb equips que tenen opció de títols a nivell estatal i català. Reforcen la qualitat esportiva del equips de la ciutat.


El primer equip però, no ha estat l'únic conjunt reconegut ja que també s'ha volgut premiar els subcampionats de Catalunya i d'Espanya de l'equip aleví i el campionat del prebenjamí iniciació. El president de l'entitat, Miquel Soler, destaca la bona feina que està fent el club.

Miquel Soler

El club funciona de dalt a baix. Totes les franges hi estan posant esforç i els èxits esportius acaben arribant.




El treball del PHSC continua i aquest cap de setmana el primer equip jugarà contra el Cerdanyola defensant el lideratge de la categoria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.