Primera derrota en lliga del Patí Hoquei Sant Cugat


  • Comparteix:

Els santcugatencs s'han deixat els primers punts de la temporada

Els santcugatencs s'han deixat els primers punts de la temporada

El Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) cau derrotat davant el Tordera B (2-3) al Pav-2 de la Rambla del Celler en el partit corresponent a Primera Nacional Catalana. Un gol encaixat a falta de dos minuts ha decantat el partit pels visitants. Els santcugatencs visiten aquest dimecres la pista del FC Barcelona B amb la possibilitat de recuperar el lideratge perdut aquesta jornada.

Després d'una primera part igualada s'ha arribat al descans amb un empat (1-1). A la represa els vermell-i-negres han estat superiors als seus rivals en els primers minuts, però qui ha aconseguit el gol han estat els visitants. Els santcugatencs han reaccionat i han anotat el segon gol, però a falta de dos minuts per finalitzar el matx el PHSC ha encaixat el tercer. L'àrbitre del partit ha expulsat el jugador vermell-i-negre Pol Carulla en l'última jugada del matx.
Fins a sis victòries consecutives era el balanç del conjunt vermell-i-negre abans de l'enfrontament davant el Tordera B. L'entrenador dels santcugatencs, Jordi Raga, assegura que la derrota arribaria i lamenta l'expulsió del seu jugador.

Jordi Raga

Sabíem que la derrota arribaria. No passa res. Estem a dalt de la taula. Llàstima de l'expulsió del Pol Carulla a l'última jornada.




Aquesta és la primera derrota de la temporada dels vermell-i-negres, que els situa a tres punts del líder de la categoria, el Vic B. El Patí Hoquei Sant Cugat juga dimecres a la pista del FC Barcelona B amb la possibilitat d'aconseguir el lideratge de la categoria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.