El Patí Hoquei Sant Cugat encaixa la segona derrota de la temporada a la pista del Barça B


  • Comparteix:

Imatge del partit entre el Barça B i el Patí Hoquei Sant Cugat

Imatge del partit entre el Barça B i el Patí Hoquei Sant Cugat

L'equip masculí del Patí Hoquei Sant Cugat perd, en partit ajornat de la jornada 7 de la Primera Nacional Catalana, a la pista del Barça B (3-2) i suma la segona derrota de la temporada. Els santcugatencs han fet un bon partit, però l'equip blaugrana s'ha mostrat molt efectiu en atac. Els de Jordi Raga són tercers, a tres punts dels dos primers classificats, Vic B i Barça B.

Barça B i Patí Hoquei Sant Cugat han ofert un bon espectacle demostrant perquè són dos clars aspirants a l'ascens. Els locals s'han avançat ben aviat amb un gol al minut 20. Amb aquest marcador s'arribava a la mitja part. A la represa, els blaugranes marcaven el segon. Marco Aguarón reduïa diferències (2-1), però ràpidament els locals feien el tercer. Els de Jordi Raga han reaccionat marcant el segon obra de Borja. Minuts finals d'atac vermell-i-negre sense que arribés el gol de l'empat. El jugador Borja Jiménez no està massa satisfet amb el joc de l'equip.

Borja Jiménez

Tot i que el resultat final és molt ajustat, no hem jugat massa bé des del meu punt de vista.



Després d'aquesta desfeta, els vermell-i-negres són tercers, a tres punts dels dos colíders, Barça B i Vic B. Els de Jordi Raga juguen aquest dissabte a la pista del GEIEG de Girona B, novè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.