El Patí Hoquei Sant Cugat es deixa el tres punts a Voltregà


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Patí Hoquei Sant Cugat perd (3-2) a la pista del Masies de Voltregà a la 11a jornada de la Lliga Nacional Catalana. Els santcugatencs no han estat mai ficats en el partit i tot i anar per davant en el marcador han acabat caient contra un rival que ha jugat amb més intensitat.

Els santcugatencs no han sabut entrar en cap moment a dins del partit i han acabat el primer temps un gol per sota en el marcador. A la represa però, tot i no estar jugant bé, dos de Borja i Pol Carulla han posat els vermell-i-negres per davant, però els locals no han baixat els braços i han aconseguit remuntar i sumar els tres punts després de vèncer (3-2).

El tècnic del Patí Hoquei Sant Cugat, Jordi Raga, creu que l'equip ha d'intentar recuperar el bon ritme de l'inici del curs.

Jordi Raga

Hem d'intentar guanyar els dos partits d'abans de Nadal i intentar recuperar el ritme de principi de temporada.





Durant el partit, el porter santcugatenc Ramón Gascón ha hagut de deixar la pista per lesió i Alain Ribero ha ocupat el seu lloc. Amb aquesta derrota, la tercera de la temporada els santcugatencs es queden segons a tres punts del líder, el Vic B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.