El Patí Hoquei Sant Cugat femení suma el primer punt de la temporada

El Patí Hoquei Sant Cugat femení (PHSC) empata (2-2) davant el Reus en la cinquena jornada de l'Ok Lliga. Les santcugatenques sumen així el primer punt de la temporada davant un rival directe que fins ara també havia perdut tots els partits disputats.

El PHSC i el Reus arribaven al partit necessitats de sumar els primers punts de la temporada. Les reusenques han començat més fortes que les locals i als tres minuts la visitant Berta ha estrenat el marcador. Les locals disposaven de possessions més llargues, però el Reus, amb els seus contraatacs, ha tingut ocasions per ampliar l'avantatge. La portera local Mercè ha estat providencial amb les seves aturades i a un minut del descans, les visitants han fallat un penal. A la represa, el PHSC ha sortit disposat a canviar la dinàmica del partit. Als dos minuts, Anna Espriu ha empatat i gairebé a la jugada següent Elisenda Gassó ha provocat el gol del Reus i ha certificat la remuntada local. Amb el 2 a 1, les visitants han recuperat el domini del joc i s'han anat acostant a la porteria rival. Però la portera Mercè ha demostrat de nou la seva qualitat rebutjant els llançaments del Reus. A tres minuts pel final, una falta directa favorable a les visitants ha estat aprofitada perquè Berta empatés.

El segon entrenador del Patí Hoquei Sant Cugat femení, Enric Ribas, celebra el punt aconseguit.

Enric Ribas

És molt important perquè portàvem quatre partits sense puntuar. Molt content per l'espectacle dels dos equips.

La següent jornada el Patí Hoquei Sant Cugat visita la pista del Traviesas.