El Patí Hoquei Sant Cugat vol aferrar-se a les primeres places contra el Palafrugell


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) rep el Palafrugell aquest divendres al vespre en partit corresponent a la dotzena jornada de Lliga Nacional Catalana. Els santcugatencs volen recuperar el camí del triomf per no allunyar-se en excés de les posicions capdavanteres de la taula.

El PHSC ha de passar pàgina i oblidar la derrota de la setmana passada a la pista del Masies de Voltregà (3-2). Aquesta jornada s'enfronta a un Palafrugell que ocupa la setena plaça de la taula i arriba després de superar el Juneda. Els santcugatencs han de demostrar que han après la lliçó de la desfeta davant el Voltregà davant un equip que se situa en una posició similar a la classificació. El tècnic de l'equip, Jordi Raga, es mostra optimista per aconseguir la victòria, però reconeix que no serà fàcil.

Jordi Raga

Físicament som més forts, però no serà fàcil. Ara mateix no hi ha cap equip assequible.



El matx entre el PHSC i el Palafrugell es disputa aquest divendres a tres quarts de deu de la nit al pav2 de la rambla del Celler.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.