El Patí Hoquei Sant Cugat pateix davant el Palafrugell per endur-se la victòria

El Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) guanya (3-2) el Palafrugell en partit corresponent a la dotzena jornada de Lliga Nacional Catalana. Un gol de Marco Aguarón a falta de 34 segons pel final dóna la victòria al conjunt vermell-i-negre després que els del Baix Empordà empatessin per partida doble. Amb aquest triomf els santcugatencs continuen a la part alta de la classificació.

El partit ha començat bé pel PHSC que s'ha avançat al minut set de la primera part gràcies a un gol de Marco Aguarón. Els santcugatencs han dominat el partit tenint diverses ocasions per marcar el segon però a falta de dos minuts pel descans, en una de les poques ocasions que han tingut, els visitants han aconseguit empatar el partit. A la represa, el guió del partit no ha canviat, els santcugatencs eren qui controlaven el matx i en una jugada de Soler el PHSC ha aconseguit marcar el segon gol. Tot i l'avantatge en el marcador els santcugatencs han continuat atacant en busca del tercer gol que sentenciés el partit però, igual que en el primer temps, en una jugada aïllada, el Palafrugell ha aconseguit, per segona vegada, empatar. A partir d'aquest instant, el matx ha estat un atac constant dels vermell-i-negres fins que, a falta de 34 segons per acabar Marco Aguarón ha anotat el seu segon gol que dóna els tres punts als santcugatencs.

Tot i el resultat ajustat, l'entrenador del Patí Hoquei Sant Cugat, Jordi Raga, creu que són mereixedors de la victòria.

Jordi Raga

Esperavem un partit difícil. Són veterans i saben jugar amb el temps del partit. Llàstima de l'empat, podriem haver guanyat més còmodament.

La jornada que ve el PHSC visita la pista del Juneda, equip de la part baixa de la classificació.