El Patí Hoquei Sant Cugat acarona el triomf però es queda sense premi

El conjunt masculí del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) empata davant el FC Barcelona B (2-2) en la 22a jornada de Lliga Nacional Catalana. Els vermell-i-negres han capgirat el gol inicial dels visitants, però al final han sumat un punt insuficient.

Els santcugatencs han agafat el control de la pilota des de l'inici del partit i han creat la majoria d'ocasions de gol durant la primera part. Precisament, una clara oportunitat dels locals ha estat el preàmbul del primer gol del Barça, que ha aprofitat una de les poques aproximacions amb perill. En un partit molt físic i de contacte, els vermell-i-negres suaven de valent per moure amb fluïdesa la pilota en zona d'atac. En un contraatac ràpid, Eloi Gaspar ha establert l'empat sobre la botzina.

A la represa, els blaugranes han estat els més perillosos sobre la porteria defensada per Ramon Gascón, que ha jugat amb molèsties i ha fet intervencions de mèrit. Als pocs minuts, el Barça ha diposat d'una falta directa que no ha transformat. Despés d'una excel·lent jugada de Borja Giménez, que ha acabat en falta, el PHSC ha pogut avançar-se amb una falta directa, però el porter visitant ha aturat el xut d'Aguarón. Quan faltaven 13 minuts per a l'acabament, el juvenil Àlex Sánchez ha culminat una gran jugada col·lectiva per posar per sobre els santcugatencs. Però just després, el Barça ha igualat novament el matx mitjançant el santcugatenc Pol Galbas. Esperonats per una grada plena de gom a gom i molt sorollosa, els vermell-i-negres s'han entregat al màxim i han disposat d'opcions fins a l'últim instant. Al final, empat a dos davant un gran rival. El tècnic de l'equip, Jordi Raga, assegura que mereixien més.

Jordi Raga

Deixa mal gust de boca. Penso que hem fet mèrits per guanyar-lo.

En aquesta mateixa jornada, el Vic B ha desbancat l'Arenys de Munt del lideratge, després de superar-lo a la seva pista (3-4). El PHSC es manté quart, ara a set punts de la primera plaça.