El Patí Hoquei Sant Cugat guanya i allarga la pugna per retallar distàncies amb el lideratge

El conjunt masculí del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) derrota el GEiEG B (2-1), setè classificat, en la 24a jornada de la Lliga Nacional Catalana i posa pressió als rivals capdavanters de la lliga. Un gol d'Eloy Gaspar i un del capità Borja Jiménez han donat la victòria als vermell-i-negres que són quarts amb 52 punts.

El Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) supera al GEiEG B (2-1) i prolonga una setmana més la lluita per retallar distàncies amb els equips capdavanters de la Lliga Nacional Catalana. El matx ha estat marcat per un nivell molt alt d'intensitat i on els santcugatencs han donat el do de pit per superar a un rival que ha plantat cara en tot moment. En l'inici del partit, els locals han imposat el seu joc, però la falta de punteria ha evitat desfer l'empat en el marcador. El primer que ha estat capaç de perforar la porteria visitant ha estat Eloy Gaspar que, després d'un fort xut, ha fet l'1-0. Amb la tranquil·litat de tenir el marcador a favor, Pipo Colomer ha donat una gran assistència a Borja Jiménez per ampliar distàncies amb el segon gol. El GEiEG B podria haver retallat distàncies poc abans de la mitja part, però un Ramon Gascón incommensurable sota pals, ho ha evitat amb tres grans aturades de mèrit.

En la represa, els locals han baixat la intensitat i el GEiEG B ho ha aprofitat per batre a Gascón i fer el 2-1. Tot i aquesta gerra d'aigua freda, el Patí Hoquei no ha baixat els braços i ha seguit buscant el gol amb la mateixa ambició de la primera part, però amb menys sort. El GEiEG B hauria pogut fer l'empat pocs instants més tard, però ha fallat una pena màxima. En el minut nou de la segona meitat, Borja i Jordi, jugador gironí, han protagonitzat la primera de les jugades embolicades del partit. El visitant ha etzibat un cop de colze a Borja Jiménez i ha vist la targeta blava i la posterior expulsió de dos minuts. Marco Aguarón ha desaprofitat la oportunitat de fer el tercer gol i ha fallat el penal. Cinc minuts després, la targeta blava ha estat per Pablo Soler després de tallar una jugada de contraatac del GEiEG B. Tot i els dos moments de superioritat per a cada equip, el marcador no s'ha mogut més i el Patí Hoquei ha sumat la segona victòria consecutiva. El tècnic vermell-i-negre, Jordi Raga, valora l'actuació del seu equip.

Jordi Raga

És un equip difícil de guanyar, sempre estan dins del partit i fan el gol típic tonto i et compliquen. Avui hem lluitat i hem tingut sort de guanyar.

Amb aquesta victòria, el conjunt santcugatenc suma 52 punts i segueix quart a la Lliga Nacional Catalana. La pròxima cita del Patí Hoquei serà després de setmana santa contra el Mollet, un rival que lluita per no baixar de categoria.