El PHSC venç contra el Cassanenc A i empata contra el Vilanova en la primera jornada de la Copa Vilanova 2.0


  • Comparteix:

L' Infantil C que participa al torneig / Font: PHSC

L' Infantil C que participa al torneig / Font: PHSC

L'infantil C del Patí Hoquei Sant Cugat comença la seva participació en la primera edició de la Copa Vilanova 2.0 amb una victòria contundent (7-0) contra el Cassanenc A, però empata (2-2) en el segon matx contra l'infantil E del Vilanova, que ha tret profit de jugar com a local. El torneig presenta una participació tant nacional com internacional i es disputa en les categories benjamí, aleví, infantil i sub16 femení.

Després del partit contra el Cassanenc A, el conjunt santcugatenc també es mostrava molt superior al següent rival en el grup E, el Vilanova, però les decisions arbitrals polèmiques dels àrbitres vilanovins i la pressió a favor del Vilanova pel fet de jugar com a local ha fet que el matx acabés amb empat (2-2). Ara, els santcugatencs jugaran contra l'equip el Ramat Ishay, matx en què es jugarà el lideratge. Els nois del Patí Hoquei tenen quatre punts, tants com el Vilanova E i un més que el Cassanenc. El Ramat Ishay encara no ha pogut sumar-ne cap. Més enllà de l'aspecte purament competitiu, per un dels tècnics del conjunt santcugatenc, Jordi Raga, aquesta és una bona oportunitat per còneixer altres estils i per potenciar la convivència.

Jordi Raga

Esportivament és enriquidor, la convivència és total i és molt bó per ells.




El torneig, que es juga al Pavelló Municipal d'Esports de Vilanova, compta a més amb altres activitats com els concursos d'habilitats. Durant els tres dies de competició es podrà seguir la Copa 2.0 per les xarxes socials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.