El Patí Hoquei Club Sant Cugat guanya i pressiona els líders

El Patí Hoquei Club Sant Cugat (PHCSC) supera per la mínima el Masies de Voltregà (5-4) en la 26a jornada de Lliga Nacional Catalana. Els santcugatencs es mostren intermitents en el seu joc i tan sols premen l'accelerador quan veuen perillar el triomf. Amb aquesta victòria els vermell-i-negres se situen momentàniament a dos punts del líderatge.

El conjunt santcugatenc ha sortit espès i ha trobat moltes dificultats per superar la defensa rival. El visitants han avisat als pocs minuts amb un xut perillós i en la segona ocasió han obert el marcador. Malgrat que els vermell-i-negres ho intentaven, no trobaven la manera d'inquietar el Masies. El temps mort demanat pel tècnic, Jordi Raga, ha servit per acabar d'ajustar l'equip. Un gol anul·lat a Pablo ha estat el preàmbul d'una sèrie d'oportunitats de gol locals, la més destacada un penal. Al minut 19, Aguarón ha sortit al rescat de l'equip amb una excel·lent jugada per empatar el marcador.

A la represa, el PHSC ha continuat creixent i dominant el joc. En 20 segons i dues accions calcades, Borja i Pablo semblaven encarrilar el triomf amb dos gols més. El Masies però, ha pagat amb la mateixa moneda i en menys de dos minuts ha tornat a empatar el matx. Els santcugatencs, novament de la mà d'Aguarón, han premut l'accelerador i una altra vegada en menys de 20 segons han eixamplat les distàncies per partida doble. Amb el 5-3 i 10 minuts per acabar, els visitants encara han retallat diferències amb un gol de rebot, que ha deixat el 5-4 definitiu i la consolidació dels vermell-i-negres a la zona més alta de la taula. Raga valora el triomf i els quatre partits que queden per acabar la temporada.

Jordi Raga

Ara ens queden quatre finals per intentar lluitar fins a l'últim moment. Avui era molt important guanyar i nosaltres teníem la pressió.

Els santcugatencs se situen ara a dos punts dels dos primers classificats, Arenys de Munt i FC Barcelona B, que s'havien d'enfrontar aquest cap de setmana però han vist ajornat el matx per la disputa del Campionat Júnior. La setmana vinent visiten el Palafrugell, equip de la meitat alta de la taula.