El prebenjamí A i l'aleví A del Patí Hoquei Club Sant Cugat, entre els millors


  • Comparteix:

El prebenjamí de l'any passat ja va obtenir èxits

El prebenjamí de l'any passat ja va obtenir èxits

El prebenjamí A i l'aleví A del Patí Hoquei Club Sant Cugat s'han classificat per al Campionat de Barcelona i de Catalunya respectivament. Els conjunts de David Olmo i Robert Rué lluitaran per quedar campions dels dos campionats. L'aleví intentarà fer-se amb el títol català aquest cap de setmana, mentre que el prebenjamí competirà amb els millors conjunts barcelonins el segon cap de setmana maig.

Les pedreres santcugatenques segueixen donant els seus fruits. Dos conjunts de les categories inferiors del Patí Hoquei Club Sant Cugat en són una nova mostra. L'aleví A ha quedat segon classificat en el grup de classificació 4 del Campionat de Catalunya, i jugarà aquest cap de setmana la fase final del torneig català. L'equip santcugatenc ha quedat enquadrat amb Igualada, El Vendrell i Manlleu, mentre que en l'altre grup hi haurà Voltregà, Caldes, Sentmenat i Sant Josep Sant Sadurní. La fase final del torneig català, aquest cap de setmana.

De la seva banda, el prebenjamí ha liderat la lligueta de la fase prèvia i ha accedit també a una fase final, en aquest cas, del Campionat de Barcelona. Els santcugatencs jugaran contra els altres líders dels grups previs i els dos millors segons, i ho faran el segon cap de setmana de maig. El tècnic del prebenjamí A del Patí Hoquei Club, David Olmo, parla de la importància del treball a la base.

David Olmo

Això sempre satisfà, vol dir que s'està treballant i insistim i mica en mica anem ficant equips entre l'elit de l'hoquei estatal, que és Catalunya.



Ambdós equips hauran de treballar per culminar la temporada, però la bona feina que ja han dut a terme confirmen el bon planter esportiu santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.