Al Patí Hoquei Sant Cugat només li val continuar sumant


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Patí Hoquei Sant Cugat visita aquest divendres a tres quarts de deu de la nit el Palafrugell en partit corresponent a la 27a jornada de Lliga Nacional. Els santcugatencs, tercers, acumulen quatre victòries consecutives i es posen a tres punts del lideratge després de l'empat (3-3) entre els dos primers, Arenys i Barça B. La victòria pot deixar el conjunt santcugatenc empatat a punts amb els dos primers.

Els santcugatencs encaren el tram final de temporada amb les opcions d'ascens intactes. Els vermell-i-negres estan tres punts per sota de l'Arenys i el Barça B, que han empatat (3-3) en el partit pendent de la setmana passada, i la victòria aquest divendres deixaria el Patí Hoquei empatat a 61 punts amb l'Arenys i el Barça al capdavant de la classificació.

El rival, el Palafrugell, és sisè amb 43 punts i no té cap opció d'ascens. En el partit d'anada disputat a Sant Cugat els vermell-i-negres van guanyar (3-2) amb un gol de Marco Aguarón quan faltaven 30 segons, després que els visitants empatessin un 2 a 0 favorable al Patí Hoquei Sant Cugat.

El tècnic de l'equip santcugatenc, Jordi Raga, pensa que la visita a Palafrugell és molt complicada.

Jordi Raga

El més important és anar sumant i tenim un partit molt complicat a Palafrugell, que és amb el Vic B, el rival més complicat que ens queda.



El matx entre els del Baix Empordà i els santcugatencs es disputa aquest divendres a tres quarts de deu de la nit a la pista del Palafrugell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.